Dalyan Club düğün organizasyonları açısından İstanbul Anadolu yakasındaki en keyifli mekanlardan biri.

Kır düğünü ve havuz başı konseptleri ile son yılların en fazla tercih edilen düğün alternatiflerini bir arada sunuyor.

Sevgili Elif & Ceyhan ile sabahın erken saatlerinde Bağdat Caddesi’nde bulunan kuaförlerinde buluştuk. Enerjileri ve heyecanları sabahın ilk saatlerinde bile kendini belli ediyordu. Elif’in yanında getirdiği aksesuarlar, yerinde duramayan arkadaşları ve akrabaları çok keyifli bir kuaför çekimi gerçekleştireceğimizin sinyallerini veriyordu.

Dalyan Club düğün organizasyonu için kuaförden sonra Fenerbahçe’ye doğru yol aldık. Giyinme ve diğer hazırlıklar yine Fenerbahçe’de bulunan Petek Pansiyon‘da yapılacaktı. Petek Pansiyon 1963’ten beri aynı aile tarafından işletiliyor. Mimarisi ve dekorasyonu o zamandan kalan retro tarzında…

Mekan retro tarzında olunca fotoğraf çekmeye doyamıyorsunuz 🙂

Petek Pansiyon’da hazırlıklar ve fotoğraf çekimleri tamamlandıktan sonra düğünün gerçekleşeceği Dalyan Club’e doğru yola çıktık. İki mekan arası çok yakın olduğundan yürüyerek gidebiliyorduk ve tabiki bu yürüyüş fotoğraflanmayı hakediyordu.

Dalyan Club düğün fotoğrafı çekimi açısından güzel bir görsellik sunuyor. Özellikle kır düğünü konsepti, sandalyeler ve gazebo fotoğraflanmaya değer.

Dalyan Club’teki portre ve grup fotoğraf çekimlerimizin ardından sevgili Elif & Ceyhan düğün saatini beklemek üzere dinlenmeye çekildiler.

Nostalji dolu bir gün geçirdiğimiz Elif & Ceyhan çiftine güzel enerjileri ve verdikleri birbirinden güzel pozlar için teşekkür ediyor ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

  • dalyan club düğün

Yorumlar

Paylaş